KPG Architecten
tekenaars en constructeurs

Bij KPG werken ervaren, enthousiaste vakmensen: architecten, technisch tekenaars en constructeurs.
Maak kennis met ons team.

Max van de Poll
directeur | architect

“Architectuur is een combinatie van techniek en emotie. De interactie met opdrachtgevers, gebruikers maakt het extra interessant en bijzonder.”

Taetske van Dijk
architect

“Architectuur heeft maatschappelijke waarde. Je kunt de omgeving vernieuwen en vormgeven. Je maakt steeds iets nieuws, samen met anderen en met tastbaar resultaat.”

Camille Guiton
architect

“Soms droom ik van de ruimte die ik overdag heb getekend… Ik vind het plezierig ontwerpen te realiseren en reacties van opdrachtgevers en gebruikers te krijgen. Het vak ontwikkelt zich en ik blijf leren.”

Bart Stegemeijer
bouwkundig ingenieur

“Er zijn steeds weer andere details, oplossingen nodig om aan de eisen van het ontwerp te voldoen. Het is fijn als je samen met diverse bouwpartijen tot een mooi en doordacht plan komt.”

Ralph Geels
bouwkundig tekenaar

“Ik ben graag bezig met vlakken, details en verhoudingen om tot iets moois te komen. Bij KPG is de diversiteit aan projecten groot. Van aanbouw tot nieuwbouw, we kunnen het aan!”

Hans Vreeburg
bouwkundig tekenaar

“Ik werk al sinds 1987 bij KPG en vind het nog altijd leuk om steeds op een andere locatie iets nieuws t e maken.”

Trees van Poorten
administratie

Bij KPG kan ik zelfstandig werken in een prettige, veelzijdige functie.

Gerland de Vries
officemanager

Ik kan enorm genieten van hoe een idee zich ontwikkelt tot iets moois en vind het leuk om daar mijn steentje aan bij te dragen.