KPG Architecten: kennis van bouwen

KPG Architecten is een veelzijdig bureau voor woningbouw, verbouw, renovatie, utiliteitsbouw en stedenbouw. Wij werken voor particulieren, bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen, projectontwikkelaars en overheden. Stijl is niet leidend, maar onze ontwerpen hebben wel een duidelijke eigen signatuur.

Duurzaam bouwen

We hebben kennis van bouwen, vooral van duurzaam bouwen. Dat gaat verder dan het gebruik van duurzame energie en materialen. Onze ambitie is gebouwen en locaties b├ęter maken. Daarom willen we elke situatie eerst goed leren kennen; ruimtelijk, fysiek, economisch, sociaal, bestuurlijk en juridisch. Pas daarna beginnen we met ontwerpen. Zo halen wij het optimale uit iedere opdracht.

Functionele ontwerpen

Wij maken functionele, duurzame en toekomstgerichte ontwerpen. Daarbij zorgen we altijd voor een goede bouwvoorbereiding en uitvoering. Persoonlijk en transparant contact met de opdrachtgever vinden wij belangrijk. Duurzame architectuur betekent ook dat gebruikers zich een gebouw eigen kunnen maken. Communicatie tussen alle belanghebbenden is daarvoor essentieel. Zo realiseren wij samen met alle betrokkenen duurzame, gebruiksvriendelijke gebouwen met een hoge ruimtelijke kwaliteit.